Mesej Mengejutkan Abby Abadi Buat Adi Putra Isu Aksi Ranjang?
Semalam, aktor terkenal Adi Putra menyatakan pendirian masih menerima tawaran berlakon babak panas atau ranjang meskipun kini sudah bergelar Haji.

Dalam pada itu, bekas pelakon Abby Abadi telah memuatnaik artikel mengenai Adi Putra sambil disertai mesej yang sangat mengejutkan.

Apakah isi kandungan mesej itu sehingga melibatkan Adi Putra pula?

Belum habis kisah Abby Abadi menyelar tindakan JAKIM tentang insiden gadis dipeluk artis K-Pop, kini Abby kembali lagi dengan teguran khas buat seorang pelakon lelaki.

Hmm, kalau lihat daripada artikel yang dimuatnaik Abby melalui laman Instagramnya, sudah terang lagi bersuluh, tegurannya kali ini ditujukan kepada Adi Putra.

Tapi, kami tak mahulah pakai serkap jarang je. Kalau korang nak pastikan, cuba cek sendiri di google. Hehe. Apapun, jom tengok apa nasihat Abby.

Walaupun Abby tidak menyebut mana-mana nama pelakon, tetapi ia seolah-olah berkait rapat dengan kenyataan Adi Putra sebelum ini.

Kata Abby :

"Orang yang melakukan maksiat secara terbuka atau terang-terangan di hadapan manusia. Seperti apa yang dilakukan para penyanyi dan pelakon, yang menyanyi atau berlakon tanpa batas, shooting depan krew yang ramai, kemudian disiarkan pula dlm tv, panggung wayang, youtube dan sebagainya. Jenis pekerjaan yang seperti inilah telah melakukan dua perbuatan dosa sekaligus, iaitu:


0 Response to "Mesej Mengejutkan Abby Abadi Buat Adi Putra Isu Aksi Ranjang?"

Post a Comment