Pendedahan Tergempar Zamani Dalam Kemelut Dia, Dato Siti Dan Saari Amri?

click gambar#Komen atau status Facebook yang ditinggalkan seorang komposer terkenal Saari Amri baru baru ini telah menilmbulkan tanda tanya apabila beliau seakan mahu mengaitkan apa yang terjadi pada Zamani Slam sejak akhir akhir ini dengan Dato’ Siti Nurhaliza.

Mengulas perkara ini kepada media selepas dibebaskan dari tahanan reman dengan jaminan polis pada Sabtu lalu, Zamani Slam berkata apa yang berlaku kepada dirinya adalah ketentutan Tuhan dan tiada kena mengena dengan penyanyi wanita popular itu.

“Orang yang berhak mengulas perkara ini ialah Shaari Amri sendiri kerana dia yang mengeluarkan kenyataan demikian. Apa yang berlaku pada diri saya tiada kena mengena dengan dia (Siti Nurhaliza) dan ia adalah ketentuan takdir yang terpaksa saya terima,” ujarnya.

#Dalam kenyataan sama, Zamani Slam turut berterima kasih kepada semua yang memberikan satu sokongan moral yang besar kepada dirinya untuk pulih kembali.

“Saya sangka selepas ditangkap masyarakat akan marah dan benci pada saya kerana kesilapan ini sangat berat dan sukar dimaafkan. Namun saya tidak sangka ramai yang memberi sokongan dan mengharapkan saya berubah sehingga membuatkan saya terharu,” tambahnya.

0 Response to "Pendedahan Tergempar Zamani Dalam Kemelut Dia, Dato Siti Dan Saari Amri?"

Post a Comment